Gastenboek (archief)

Sonya Verheyen (29/03/2008)

Hey, ik vind het een leuke site. Heb even moeten zoeken tot ik u site vond. En hoe gaat het voor de rest met u? Zal mij even voorstellen. Ben dus Sonja. Je hebt vroeger de bakfiets gekocht van mijn ouders Jaak Verheyen en Lisette Reumers van Grote Brogel. Ik ben hun enigste dochter. Groetjes, Sonja.

 

@ddy (11/09/2008)

Hoi Wannes, leuke website! We kijken uit naar je nieuwe programma. Jammer dat we niet naar de eerste try-out konden komen, maar er volgt zeker een volgende keer! Groetjes, @ddy.

 

Patje (17/04/2009)

Dag Wannes. Lang geleden, toen de dieren nog spraken en de Oude Belgen nog jong waren… maakten wij in jouw tuin een leuk theaterstuk. Ik denk nog regelmatig mijmerend terug aan wat een super-ervaring dat was. Gisteren reed ik langs je huis en zag… een busje om jaloers op te zijn. Erg mooi be-sticker-t. Ik ben dus ook maar op zoek gegaan naar je site. Goed bezig Raf! Ik hoop je nog eens aan het werk te zien. Tot dan!

 

Jeroen van Het Ravotterke (04/09/2009)

Hallokes, ook weer een fantastische site. We wouden je nog bedanken voor de leuke verhalen onder de boom. De kinderen hebben ervan genoten. Veel groeten van de opvang!

 

Bea (04/06/2010)

Heb zojuist het verhaal achter de ontmoeting met Omer Gielliet gelezen. Ik ken Omer al van mijn jeugd. Ik ben nu 56 jaar en nog altijd bewonder ik hem. Het is treffend wat je schrijft. Ook al ben ik reeds 36 jaar weg uit Breskens, het is nog steeds onze pastoor. Zondag ga ik naar de viering voor zijn 60-jarig priesterjubileum. Groetjes, Bea.

 

Lieven (30/11/2010)

Ferm bezig man! Goeie, doorleefde verhalen zijn, naast deftig eten en drinken, mensenrecht en -erfgoed.

 

Juf Petra (02/02/2014)

Zozozo, veel leuks gezien en gelezen hier. Zo te horen (via Bart) aan onze wegen binnenkort kruisen! Ik kijk er al naar uit!

 

Nico Decoutere (27/03/2015)

Dag Raf. Tof je site even bezocht te hebben. Wij herinneren ons nog goed dat je bij de kinderreceptie van VKSJ Kuurne ons huwelijksfeest fantastisch hebt geanimeerd. We zijn je daar nog steeds dankbaar voor. Soms worden we daar nog op aangesproken en verwijzen vol trots naar die man uit Hamont-Achel.De ezels uit Kuurne, en meer bepaald ons selectief theatergezelschap dat op het Sint-Maartensfeest eens optrad, zijn jou ook nog niet vergeten! Misschien loont het eens de moeite om met die bende nog eens naar het verre Limburg af te zakken… Groeten van Brigitte en Nico.

 

Advertenties